merk: QNAP
Helpdesk: nlsales@qnap.com
openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30 uur
telefoon: +31(0)107600830
website fabrikant: www.qnap.com
adres: Spectrumlaan 49 2665 NM Bleiswijk
garantie: - Enterprise-class Turbo NAS producten genieten 3 jaar garantie
- MKB/KMO en thuis/thuiskantoor Turbo NAS producten genieten 2 jaar garantie
QNAP heeft een beperkte garantie op haar producten beperkt tot de persoon of entiteit die oorspronkelijk het product van QNAP of van een door haar geautoriseerde distributeur of winkel heeft gekocht. De producten van QNAP bevatten geen disks, en QNAP geeft geen garantie op de geïnstalleerde harde schijf of een garantie op de compatibiliteit van alle harde schijven en randapparatuur. QNAP is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het verlies van gegevens opgeslagen op producten van QNAP en de gevolgschade.
De garantie is niet geldig als: • de garantieperiode is verlopen, • het garantiezegel is gebroken of verwijderd, • het etiket met het serienummer ontbreekt of onherkenbaar is, • Het product werd gewijzigd of gerepareerd door een niet-geautoriseerd servicecentrum of personeel, • het defect het gevolg is van misbruik, onjuist gebruik dat niet in overeenstemming is met de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing van het product, of een toestand in de omgeving ernstiger dan aangegeven in de gebruiksaanwijzing en specificaties. • Het defect werd veroorzaakt door force majeure zoals overdacht, overstroming, blikseminslag, aardbeving, oorlog, vandalisme, diefstal, verduistering of verzakkingen (schade als gevolg van lage spanningstoringen)
klik hier
service: Als er een verzoek tot service wordt ingediend, moet het bewijs van aanschaf en het serienummer van het product kunnen worden overlegd. Het terugbrengen van het defecte product moet precies via de oorspronkelijk aanschafroute gebeuren en de klanten moeten het product op goede wijze verpakken om te voorkomen dat het product beschadigd raakt tijdens het transport.
De reseller dient eerst bij QNAP een ticketnummer aanvragen via: https://helpdesk.qnap.com/index.php Met dit ticketnummer en eindgebruikersfactuur bij Copaco Nederland een RMA-nummer aanvragen.