merk: Epson
website helpdesk: http://www.mservice.nl
garantie: Om garantie te kunnen claimen moet u eerst contact opnemen met de Epson Helpdesk via: Tel: 020-7085099 (nummer tegen lokaal tarief). of E-mail: info@epson.be
Mservice ontvangt vervolgens van Epson bericht om het apparaat op te halen en de reparatie uit te voeren. On site garantie De Epson producten waar on site garantie op zit, zoals de zwaardere laser- en inktjetprinters, worden door Mservice bij u thuis of op kantoor gerepareerd. Hiervoor hebben wij technici door de hele Benelux. Na een afspraak met onze planning komen zij bij u op locatie.
Epson Point of Sale printers: De garantieafhandeling van POS printers gaat via de RMA-service van Copaco Nederland. Een verkoopfactuur dient toegevoegd te worden.
Voor informatie: BU Point of Sale. 024 3 722 824 of pos@copaco.nl
service: Valt uw Epson product buiten de garantie periode, dan biedt Mservice reparatie tegen scherpe tarieven. Kijk op de pagina reparatie en onderhoud.
Support Epson-mail: info@epson.be DOA: www.mservice.nl
Contact Epson via
02.792.04.47 Eindklanten Belgiê 02.792.04.48 Resellers België 02.278.60.692 Resellers Luxemburg
DOA: DOA's dienen aangemeld te worden via: www.mservice.nl Indien betreffend artikel gecrediteerd dient te worden dan zal de creditering verlopen via de distributeur die u in de aanvraag heeft aangegeven

meer...