merk: Duux
Helpdesk: service@duux.com
telefoon: Whatsapp: +31 6 51844112
website helpdesk: https://duux.com/garantie-en-klachten/
website fabrikant: https://duux.com
adres: Duux BV Veghelsedijk 2f 5406 TE Uden Nederland
garantie: Alle Duux producten hebben een garantie van 24 maanden na aankoopdatum. 12 maanden fabrieksgarantie en daarna 12 maanden beperkte garantie. Duux garandeert gedurende die periode de kosteloze herstelling van defecten ontstaan door materiaal- en constructiefouten Garantieperiode: •De garantietermijn wordt niet verlengd, zelfs niet in het geval van reparaties; •De garantie geeft recht op reparatie van uw product, maar niet op het ruilen of retourneren van een product. •Duux’s verplichting onder deze garantie is beperkt tot de reparatie of vervanging van defecte onderdelen indien nodig en vallend binnen de garantie periode. •Duux behoudt zich het recht voor om het ontwerp van elk product te verbeteren zonder enige verplichting om eerder vervaardigde producten aan te passen of te vervangen. •Er kan alleen beroep worden gedaan op de garantie met het originele aankoopbewijs in combinatie met het defecte product. Uw garantie moet bij ons geregistreerd staan wanneer service onder garantie vereist is.
De garantie vervalt in de volgende gevallen: •Als er aanpassingen of reparaties zijn gemaakt of gearrangeerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Duux; •Normale slijtage of schade als gevolg van een ongeval, onzorgvuldigheid, gebrek aan onderhoud, verkeerde toepassing, oneigenlijk gebruik of het gebruik van accessoires en onderdelen die niet zijn gefabriceerd door Duux, evenals gewijzigde en/of gedemonteerde onderdelen; •Defecten die voortvloeien uit gebruik of onderhoud dat afwijkt van de gebruikershandleiding.
Belangrijk: •De garantieperiode vangt aan bij aankoop van het product en wordt gevalideerd bij de online registratie op www.duux.com/register. •In het geval van een geschil met betrekking tot de productgarantie, behoudt Duux zich het recht voor om alle definitieve beslissingen te nemen inzake garanties.
Klachten:
Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt contact met ons opnemen via het klachtformulier op deze pagina (verplichte velden zijn gemarkeerd met *). U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk reageren binnen 14 dagen.
Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).
service: Retour: Compleet retour
Serienummer: Verplicht
2 jaar garantie
Gelieve direct contact op te nemen met Duux service Bij ontbrekende accessoires voor o.a. een remote controller middels mailadres service@duux.com
DOA: Retour: Compleet retour
Serienummer: Verplicht
2 jaar garantie
Gelieve direct contact op te nemen met Duux service Bij ontbrekende accessoires voor o.a. een remote controller middels mailadres service@duux.com